Hľadať

Home  Prihlás sa/Registruj English Slovak        Hlavná stránka    Na Stiahnutie   Užívateľský účet   Pridaj článok   Top 10   Archív článkov   Témy   Kontakt   

Hlavné menu

· Úvodná stránka
· Archív článkov
· Najlepších 20
· Naše súťaže
· CQ Infoservis
· HAM vysielanie
· LF+HF
· VHF+SHF
· QRP
· Contesting
· Technika
· Prefix list
· IOTA list
· DX cluster
· QSL info
· VHF databáza a lokátory
· Tabuľka DXCC OM - YL, XYL
· Inzercia
· Linky (www odkazy)
· Na stiahnutie
· Diskusné fórum
· Svetový čas
· Pridaj novinku
· Váš účet
· Súkromné správy
· Odporúčajte nás
· Kniha návštev

OM LOW POWER VHF CONTEST 2012

OM LOW POWER VHF CONTEST
Výsledky preteku 2005
Ceny 2005
Propozície preteku 2006
Výsledky preteku 2006

Propozície preteku 2007
Výsledky preteku 2007

Propozície preteku 2008
Výsledky preteku 2008

Propozície preteku 2009
Výsledky preteku 2009

Propozície preteku 2010
Výsledky preteku 2010

Propozície preteku 2011
Výsledky preteku 2011

Propozície preteku 2012

Došlé logy 2012
Por. QRZ Body
1 OM3CQF 35482
2 OM3TZO 26670
3 OM3RLA/P 22996
4 OM2DT 21594
5 OM3RAL 15947
6 OM/OK1CRM 15928
7 OM5LD 14593
8 OM4TC 14105
9 OM3KIJ 6327
10 OM3WYB 2341
11 OM2GA 1893
12 OM6JO 1665
13 OM1II 1263
14 OM8GY 646

CQ.sk podporuje Moon contest

MOON contest

Antény OK5IM

OK5IM banner

Kto je on-line?

Vitajte, Anonymous
Užívateľské meno
Heslo
(Registrova?)
Členstvo:
Najnovšie: PW
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 3386

ľudí online:
Návštevníkov: 28
Členov: 0
Spolu: 28

Sponzori OM0A

GME

Posledných 10 inzerátov

· 1: PREDÁM ICOM IC-700...
· 2: predam beam

European HAM portal: Fórum

Eupean HAM portal :: Zobraziť tému - Radioamaterske stretnutie Borovce 2012
 FAQFAQ   HľadaťHľadať   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Radioamaterske stretnutie Borovce 2012

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Eupean HAM portal -> Iné
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
om3im
Nový
Nový

Založený: May 04, 2011

PríspevokZaslal: 11 Jún, 2012 2:25    Predmet: Radioamaterske stretnutie Borovce 2012 Odpovedať s citátom

Vazeny priatelia radioamateri, srdecne vas zdravim.
Dovolte, aby som aj takouto formou podakoval organizatorom za opet skvely rocnik radioamaterskeho stretnutia Borovce 2012 a ucastnikom za prijemnu atmosferu. Osobne som si aj tento rocnik uzival a dakujem za kazdu prijemnu debatu.
Snad len jedno pozastavenie nad priebehom. Kam sa vsetci ponahlaju ?, preco uz po 12.00 hod sa vsetci rozchadzaju, preco nemozeme posediet aj mimo gulasa a klobasy ci ocakavanej burzy len tak a porozpravat bez ohladu na to kolko je hodin ? Verte mi, ze som sa nestihol s kazdym porozpravat koho poznam a rad by som porozpraval aj s ostatnymi.
Prepacte, je to moj osobny postreh.
Tesim sa opet o rok dovidenia!
VY 73! Laco OM3IM
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
OM800AB
Profesionál
Profesionál

Založený: Feb 23, 2010

PríspevokZaslal: 11 Jún, 2012 6:12    Predmet: Radioamatérske stretnutie Borovce 2012 Odpovedať s citátom

Laco, starším ten čas rýchlo uteká, vstanú ráno a už majú večer! My sme boli v Borovciach okolo pol ôsmej. Poobede sme sa presunuli do Piešťan. Pozreli sme si kúpeľný ostrov, kde sa konala prehliadka historických vozidiel.
Andrejka a Martin fotili a fotili. Rodinka bola spokojná s vydarenou sobotou.
Fotografie z Boroviec a Piešťan sú umiestnené tu: http://om3caq.rajce.idnes.cz/BOROVCE_2012_od_OM5LD%2C_OM1ADA_a_OM1MJ/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
om3cvv
Profesionál
Profesionál

Založený: Feb 24, 2005

PríspevokZaslal: 11 Jún, 2012 8:48    Predmet: Odpovedať s citátom

Laco problém je niekde inde. Je problém si tam niekde sadnúť, tak aby si mal súkromie. Druhá vec, domáci sú tam už pomaly o 7 hodine ráno a o desiatej sa zberajú domov. Bufet robí čo môže aby zvládol nával, ale čakanie na kávu alebo malinovku (lebo som z autom) v rade ma odrádza od dobrej nálady. Burza je z roka na rok chudobnejšia. A k tvojej poznámke, do Tatier sa chodí preto, aby si (napr.) Bratislavčania dali pivo. Tu to nejako neplatí. Ale aj tak je to dobré stretnutie.
OM800AB
Profesionál
Profesionál

Založený: Feb 23, 2010

PríspevokZaslal: 14 Jún, 2012 5:50    Predmet: Radioamatérske stretnutie Borovce 2012 Odpovedať s citátom

Fotografie zo stretnutia:
http://om3caq.rajce.idnes.cz/BOROVCE_2012_od_OM5LD%2C_OM1ADA_a_OM1MJ/
(244)
http://om7ag.rajce.idnes.cz/Borovce_2012
(292)

V Bratislave sa môžeš stretnúť s rádioamatérmi každý utorok na známej adrese sídla SZR:
http://om3caq.rajce.idnes.cz/BRATISLAVA_2011/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
om3jh
Nový
Nový

Založený: May 23, 2004

PríspevokZaslal: 15 Jún, 2012 1:56    Predmet: Odpovedať s citátom

Stretnutie ako obvykle sa dá hodnotiť ako príjemné, len taká drobnosť okrem presolenej držkovej (úsmev):
Chvíľu som sa cítil veľmi trápne a až zahanbene a to keď prebiehal príhovor hostí za predsedníckym stolom a prítomní v sále sa veselo prekrikovali ďalej v "družnom" rozhovore ako keby neregistrovali fakt, že ten príhovor patrí im. Nuž čo už, my starší akosi strácame cit pre danú sitáciu, zrejme to už lepšie nebude, len otázka potom znie, čo si pomysleli rečníci-neamatéri o nás. Skúsme sa nad tým zamyslieť.
Návrat hore
om1ci
Pokročilý
Pokročilý

Založený: Jan 12, 2003

PríspevokZaslal: 17 Jún, 2012 11:35    Predmet: presolená držková Odpovedať s citátom

moja babka zvykla dávať do presolenej polievky ešte pár zemiakov, vraj to tú soľ trošku stiahne.
Ale asi si nemal vo vrecku žiadny potrebný zemiak.... Very Happy
Návrat hore
kimlo
Nový
Nový

Založený: Feb 10, 2009

PríspevokZaslal: 18 Jún, 2012 8:12    Predmet: Odpovedať s citátom

Kto nepije, môže soliť aj viac... Laughing
Návrat hore
om3cvv
Profesionál
Profesionál

Založený: Feb 24, 2005

PríspevokZaslal: 19 Jún, 2012 9:18    Predmet: Odpovedať s citátom

Nič vo zlom, ale to sme tak dopadli, že nejaký kimlo môže môže prezentovať úvahu o solení vo fóre Eupean HAM portal ? Aký administrátor taký portál. I napriek tomu, že je tento portál lepší ako stránka SZR.
Dudko
Nový
Nový

Založený: Oct 23, 2011

PríspevokZaslal: 19 Jún, 2012 10:30    Predmet: Stretnutie v Borovciach Odpovedať s citátom

V sobotu ráno sme skorej vstávali, aby sme ešte absolvovali "OM Activity Contest" a za 7 minút sme už naberali spolu s bratom Jančim (OM7AUT) a s ďalším kolegom Palim (OM7AFX) smer: Banská Bystrica-Borovce. Keďže taká vymoženosť ako je diaľnica dorazila už aj k nám na stredné Slovensko, tak pomerne rýchlo sme boli na mieste (cca. 2 hodiny)
Na tomto stretnutí sme boli prvý krát a boli sme v celku spokojní. Našťastie počasie vydržalo a nenaplnila sa nepriaznivá predpoveď o hustom daždi, lebo inak neviem kde by sa všetci tí ľudia schovali, keďže vo vnútry to bolo už celkom plné(?) Hneď po vstupe som využil QSL službu a odovzdal som im ešte niekoľko svojich lístkov a vzápätí zistil, že pre mňa tam nie je žiadny(hi)
Priznávam, že burza bola trošku poslabšia, ale nakoniec sme si tam predsa len každý niečo našiel. Ako to už býva, keď nič "veľké" neplánujete kupovať, tak akurát vtedy to majú za dobrú cenu, takže bankomat vedľa vo Vrbovom sa mi celkom hodil(hi) .
Najviac ma ale potešili stretnutia s ľuďmi s ktorými sa stretávame na pásme. Ako vtipne poznamenal jeden z nich: "Ešte pred dvoma hodinkami si mi dával body v konteste a už sa spolu vidíme aj na živo" (hi)

Tešíme sa na stretnutie aj na budúci rok !

OM7AGF
Dušan
Banská Bystrica
Návrat hore
kimlo
Nový
Nový

Založený: Feb 10, 2009

PríspevokZaslal: 20 Jún, 2012 7:56    Predmet: To OM3CVV Odpovedať s citátom

Hlboko sa omlúvam ctenému HAMovi že ja, obyčajný človek som si dovolil na tomto fóre prispieť svojou poznámkou k stretnutiu v Borovciach, neuvedomujúc si že je vyhradené pre držitelov OM značky a koncesie. Pri podmienkach registrácie som nenašiel upozornenie že registrovať sa môžu iba držitelia HAM licencie... ale inak je to pravda, tento portál je lepší ako SZR...
Dovidenia o rok v Borovciach!
73
kimlo
Návrat hore
om3im
Nový
Nový

Založený: May 04, 2011

PríspevokZaslal: 16 Júl, 2012 7:47    Predmet: Dakujem Odpovedať s citátom

Dakujem vsetkym za vase prispevky a postrehy a o rok opet dufam dovidenia na perfektnom stretnuti radioamaterov !
VY 73 Laco OM3IM
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Eupean HAM portal -> Iné Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: